Over ons

Wij zijn Lisette en Madeleen en wij zijn zusjes. Net als jij (waarschijnlijk) willen wij gezond zijn, leuke dingen doen, goed voor onszelf zorgen én voor de wereld om ons heen.

Gelukkig is er heel veel informatie voor handen om bewustere keuzes te maken. Maar met de enorme hoeveelheid aan informatie, mogelijkheden en producten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn wij deze blog begonnen: enerzijds om onszelf te motiveren elke dag een klein stapje in de goede richting te zetten. Anderzijds om met jou te delen wat wij geleerd hebben, zodat het ook voor jou eenvoudig(er) is om gezonder, leuker en bewuster te leven.

Waarom ‘Alle kleine beetjes’?
We proberen ons leven stapje voor stapje te beteren. Geen enorme bergen om in één keer te verzetten, maar steeds kleine beetjes. Want alle kleine beetjes helpen.

Over Lisette:

Ik ben Lisette, 33 jaar. Samen met mijn man, Nick, en onze dochters Fleur en Lily woon ik onder de rook van Rotterdam. Ik werk bij de non-profit SOS Kinderdorpen. In mijn vrije tijd speel ik graag lekker kneuterig spelletjes met mijn gezin of vrienden. Verder heb ik veel interesse in gezonde voeding en houd ik van sporten en wandelen.

Over Madeleen:

Ik ben Madeleen, 30 jaar, en woon met mijn vriend Xavier in Rotterdam. Ik werk voor de Provincie Utrecht. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film of serie, sport ik de meeste dagen in de week en waag ik mij af en toe aan een beetje handenarbeid: borduren, macramé, Do-It-Yourself’en en met plantjes bezig zijn.

Promotieactiviteiten

Wij geloven in een balans tussen ons eigen geluk en gezondheid, en die van de wereld om ons heen. Daarom zoeken we naar initiatieven en alternatieven die zowel milieu- en diervriendelijk zijn, als eerlijk en goed voor onszelf en onze dierbaren. Heb jij een duurzaam product, initiatief of locatie? We reviewen het graag! Neem contact met ons op via allekleinebeetjes@gmail.com.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven