Affiliate links

Op deze website gebruiken we affiliate links naar producten of diensten waar wij zelf enthousiast over zijn. Wij vinden het belangrijk dat we onze lezers goede, nieuwe en waarheidsgetrouwe informatie geven. Onze blog is nota bene ontstaan uit de behoefte om goede informatie voorhanden te maken over het combineren van duurzaamheid, gezondheid, eenvoud en geluk in je leven. 

Voor onze blog zoeken we zelf betrouwbare informatie bij elkaar, proberen we producten uit en als het nodig is vragen we informatie op. Dit kost een hoop tijd en ook wat geld. Dit doen we met liefde, want deze blog is onze hobby. Maar, door gebruik te maken van affiliate links en betaalde banners op onze blog kunnen we een deel van onze investeringen hieraan terugverdienen.

Affiliate links zijn links naar externe websites waar producten of diensten worden aangeboden. Wanneer je op een affiliate link klikt vanaf onze website en vervolgens een product of dienst afneemt bij de externe partij, dan kunnen wij hierover een commissie ontvangen. Op deze manier support je onze blog. Twee belangrijke punten die we je mee willen geven in onze affiliate strategie:

  • Wanneer je via een affiliate link een product of dienst aanschaft betaal je hier niet meer voor dan wanneer je op een andere manier naar de website van dezelfde aanbieder gaat en daar hetzelfde product of dezelfde dienst aanschaft. 
  • Het doel van onze website is om onze lezers goede en eerlijke informatie en ervaringen te bieden. Eerlijke informatie komt bij ons altijd eerst. Als we daarmee wat geld kunnen terugverdienen vinden we dat heel fijn, maar wij zullen nooit een product of dienst promoten waar we niet achter staan of dat niet in lijn is met het doel van onze blog. Andersom blijven we schrijven over producten of diensten waar we wel volledig achter staan, ook als we daar niets mee kunnen verdienen.

Kortom, een deel van de links op onze website zijn affiliate links en een deel niet. Als je graag onze blog leest en enthousiast raakt over een product of dienst die we beschrijven, dan kan je ons een steuntje in de rug geven door via onze website op een affiliate link te klikken en iets te kopen. Uiteraard kan je hetzelfde product ook gewoon zelf opzoeken of ergens anders kopen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven