nieuwe tochtbanden oude broek

Duurzame keuzes in oktober

Elke dag proberen wij een klein stapje te zetten om gezonder, leuker en bewuster te leven. Daarom delen wij maandelijks graag onze goede voornemens voor duurzame keuzes. Lees hier over onze duurzame keuzes in oktober.

Duurzame keuzes van Lisette

In oktober ga ik:

  • Mijn zomergroenten oogsten en opgebruiken of invriezen. Ook ga ik herfst- en wintergroenten zaaien die weinig onderhoud nodig hebben, zoals knoflook en rode ui.
  • Ik ga minimaal één keer zero waste herfstknutselen met mijn dochtertje Fleur.
  • Ik maak een bewust verlanglijstje voor Fleurs 2e verjaardag begin november.
  • Ik ga minimaal één mooie herfstwandeling maken in het bos.
  • Ik ga nee zeggen tegen leuke mensen en leuke uitjes als ik te moe ben.
Tochtbanden erin, oude broek eruit.

Duurzame keuzes van Madeleen

Ik ga in oktober een veganistisch recept uitzoeken om te trakteren op werk. Mijn favoriete skinny jeans begint erg dun te worden. Als ik een nieuwe broek koop, dan kijk ik eerst op Vinted en in tweedehands winkels. Of misschien besluit ik om het met een broek minder te doen deze herfst. De oude broek gaat de kledingcontainer in, zodat deze hopelijk een tweede leven krijgt als lapje stof. Ik wil deze maand isolatiestrips (tochtbanden) aanbrengen rondom deuren en ramen, zodat ik iets minder gas verbruik (óók fijn voor de portemonnee). Verder wil ik deze maand een nieuwe blogpost schrijven over de Gimsel (biologische supermarkt in Rotterdam) en mijn ervaringen met mijn nieuwe gezichtszeep delen op Instagram.

Dit zijn onze goede voornemens voor duurzame keuzes in oktober. Heb jij ook goede voornemens? Welke keuzes maak jij deze oktober?

Berichten gemaakt 26

2 gedachten over “Duurzame keuzes in oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven