kleding shoppen. Vrouw met shoptassen

Overzicht van alle (kinder)kledingbeurzen in 2023

Tweedehands kledingbeurzen, kinderkledingbeurzen, speelgoedbeurzen en allerlei andere tweedehands beurzen.. Ik ben er gek op! Het is niet alleen praktisch en goedkoop om op beurzen je kleding of andere spullen te kopen. Het is ook ethisch en duurzaam, want de spullen die je koopt zijn preloved en je draagt met het kopen van tweedehands spullen bij aan een circulaire economie. Dat is guilt-free shoppen vergeleken met het kopen van nieuwe kleding én je bespaart een hoop geld.

Het is bewezen dat iets kopen gelukshormonen afgeeft in je hersenen en aangezien op een beurs alles zo goedkoop is kan je een flinke dosis endorfine vrij krijgen, zelfs als je weinig of zelfs helemaal niets koopt. De endorfine komt namelijk al vrij wanneer je een product in je winkelwagentje stopt #lifehack. Zelf ben ik vooral groot fan van kinderkledingbeurzen. Omdat kids zo ontiegelijk snel groeien en sneller vlekken en gaten in hun kleding krijgen heb je altijd meer spullen nodig. En daarvoor kan je dus een mooie slag slaan op zo’n kledingbeurs voor een schijntje van het geld dat je zou uitgeven als je al deze kleding nieuw zou aanschaffen! Bovendien kan je ook direct proberen de kleding waar jouw spruiten zijn uitgegroeid weer te verkopen, mits het nog schoon en heel is natuurlijk.

Nou, je begrijpt het al. Kledingbeurzen, ik ben fan! Als jij dat ook bent, of je hebt juist het voornemen om wat meer tweedehands te gaan kopen, dan is dit artikel ideaal voor jou. Want op deze pagina vind je alle (kinder)kledingbeurzen in 2023 per provincie opgesomd. Daarbij vindt je uiteraard de belangrijkste informatie als deze al bekend is, zoals waar en wanneer de beurs precies plaatsvindt, welke maten je op de beurs vindt, of er een entreeprijs is en de eventuele websites van de beurzen.

De meeste beurzen vinden twee keer per jaar plaats: een beurs met kleding en spullen voor het voorjaar en een herfst- en winterbeurs. Meestal zijn alleen de data van de eerstvolgende beurzen, dus in dit geval de zomerbeurzen, nog bekend. Markeer deze blogpost als favoriet en houd hem gedurende het jaar in de gaten, want ik zal de nieuwe beursdata voor de najaarsbeurzen toevoegen zodra deze bekend zijn.

Waar kan je nog meer tweedehands (kinder)kleding kopen?

Vind je in onderstaand overzicht geen (kinder)kledingbeurs of speelgoedbeurs bij jou in de buurt? Of duurt het nog te lang voordat de eerstvolgende beurs plaatsvindt? Bij onderstaande webshops en winkels kan je het hele jaar door terecht voor het kopen en verkopen van kleding en kinderkleding:

 • The Next Closet voor vintage en tweedehands designer kleding
 • REBELLE voor tweedehands designer kleding en accessoires
 • Marktplaats tja wie kent Marktplaats niet. Je kan hier natuurlijk van alles vinden, maar óók kinderkleding.
 • Vinted vind ik zelf een heel fijne online marktplaats voor met name kinderkleding en -schoenen.
 • Restory geeft je ook de mogelijkheid om merkkleding van je kinderen te verkopen. Je stuurt het naar ze op en zij doen the heavy lifting: strijken, foto’s maken, bewaren en verkopen. Jij ontvangt vervolgens weer 40% van de verkoopprijs! Duurzaam merkkleding voor je kids shoppen kan dus ook via Restory.

Mocht je nog een beurs missen in onderstaand lijstje, reageer dan even onderaan deze post en dan vullen we het artikel graag aan met jouw input!

Inhoudsopgave

Kledingbeurzen in Noord-Holland

 • 10 t/m 12 februari 2023 in Medemblik: kledingbeurs voor dames en heren. Van 13:30 tot 17:00 uur vind je dit weekend allerlei kleding, maar ook galakleding, winterjassen, schoenen en accessoires op deze kledingbeurs in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik.
  Let op: entree kost €1.
  Je vindt hier zowel nieuwe als vintage items.
 • 2 april 2023 in Hilversum: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Dudok Arena, Hilversum.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 2 april 2023 is de eerstvolgende beurs in Noord-Holland met kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Let op: op Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 8 april 2023 in Amstelveen: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 13:00 uur in sporthal de Meent.
  Let op: je vindt hier 75 kramen met zowel tweedehands als nieuwe spullen.
 • 15 april 2023 in Zwaanshoek: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs Zwanebloembeurs. Van 10:00 tot 12:30 uur vind je in Basisschool De Zwanebloem aan de Noppenstraat 92a te Zwaanshoek de leukste kinderkleding.
 • 15 april 2023 in Rijsenhout: kinderkledingbeurs en kledingbeurs voor dames en heren. Van 12:30 tot 14:00 uur vind je in dorpshuis de Reede, aan de Schouwstraat 14 te Rijsenhout, speelgoed en kleding vanaf maat 80 (kinderkleding) t/m maat S tot XL voor dames en herenkleding.
  Let op: je kunt op deze beurs alleen met contant geld betalen.
 • 15 april 2023 in Haarlem: kinderkledingbeurs de PaMaMarkt. Van 09:30 tot 16:30 uur vind je in wijkcentrum de Ringvaart, aan de Floris van Adrichemlaan 98 te Haarlem, de overdekte PaMaMarkt. Hier vind je tweedehands kleding voor baby’s en kinderen van 0 t/m 8 jaar.
  Let op: de markt is opgesplitst in jongenskleding en -spullen van 09:30 tot 12:00 uur en meisjeskleding en -spullen van 14:00 tot 16:30 uur.
  Ook goed om te weten: de entree voor bezoekers kost €3 en een tafel voor een verkoper kost €25.
 • 16 april 2023 in Middenbeemster: kinderkledingbeurs de PaMaMarkt. Van 09:30 tot 16:30 uur vind je in sportcentrum de Kloek, aan de Insulindeweg 11 te Middenbeemster, de overdekte PaMaMarkt. Hier vind je tweedehands kleding voor baby’s en kinderen van 0 t/m 8 jaar.
  Let op: de markt is opgesplitst in jongenskleding en -spullen van 09:30 tot 12:00 uur en meisjeskleding en -spullen van 14:00 tot 16:30 uur.
  Ook goed om te weten: de entree voor bezoekers kost €3 en een tafel voor een verkoper kost €25.
 • 13 en 14 mei 2023 in Alkmaar: vintage kledingbeurs, kilosale. De vintage kledingbeurs vindt plaats in Hal 25, Pettemerstraat 15 in Alkmaar. Op zaterdag 13 mei ben je welkom van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 14 mei vindt de kledingbeurs plaats van 11:00 tot 17:00 uur.
  Een kilo vintage kleding kost je €20 op deze beurs en de kledingbeurs zelf is ook al een feest om mee te maken. Er wordt muziek gedraaid, je kan er eten, drinken, dansen en arcade games spelen. Ook kan je gratis kleding winnen met spijkerbroekhangen!
  Let op: een ticket voor deze kledingbeurs kost je €2 p.p.
 • Juni 2023 in Eemnes: kinderkledingbeurs de PaMaMarkt. Van 10:30 tot 17:30 uur vind je in het huis van Eemnes, aan de Noordersingel 4 te Eemnes, de overdekte PaMaMarkt. Hier vind je tweedehands kleding voor baby’s en kinderen van 0 t/m 8 jaar. De beurs vond in eerste instantie plaats op 8 april, maar is verschoven naar een nog nader bekend te worden datum in juni.
  Let op: de markt is opgesplitst in jongenskleding en -spullen van 10:30 tot 13:00 uur en meisjeskleding en -spullen van 15:00 tot 17:30 uur.
 • 19 februari, 11 juni, 17 september en 19 november 2023 in Alkmaar: tweedehands kinderkledingbeurs en babyspullen beurs de Moeder aan moeder markt. Op deze grote overdekte beurs vind je naast baby- en kinderkleding ook nog allerlei andere tweedehands spullen voor kinderen en baby’s van 0 t/m 6 jaar, zoals speelgoed, boeken, autostoeltjes, beddengoed, zwangerschapskleding, en loopwagens. De beurs vindt 4x per jaar plaats van 10:00 tot 13:00 uur in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar.
  De entree voor deze beurs kost €3. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
  Let op: kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Je kunt deze wel achterlaten bij de beurs in een onbewaakte stalling.
 • 24 september 2023 in Amsterdam: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs Kinderbeurs XXL. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in Sportcentrum Ookmeer, Amsterdam.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 24 september 2023 is de eerstvolgende beurs in Noord-Holland.
  Let op: bij Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 30 september 2023 in Watergraafsmeer, Amsterdam: kinderkledingbeurs WGM. Vanaf 11:00 uur ben je welkom bij Hogeweg 61 in Amsterdam. Je vindt hier kinderkleding t/m maat 176, schoenen en speelgoed.
 • 1 oktober 2023 in Hilversum: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Dudok Arena, Hilversum.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan.
  Let op: op Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 7 oktober 2023 in Zwaanshoek: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs de Zwanebloembeurs. Van 10:00 tot 12:30 uur ben je welkom bij basisschool De Zwanebloem aan de Noppenstraat 92 in Zwaanshoek. Je vindt hier allerlei kinderkleding en speelgoed.
 • 12 november 2023 in Alkmaar: speelgoed- en kinderkledingbeurs de Bambini beurs. De Bambini beurs vindt voor de allereerste keer plaats van 10:00 tot 14:00 uur bij het Sportpaleis, Terborchlaan 200 in Alkmaar.
  Let op: op deze beurs vindt je zowel nieuwe als tweedehands spullen.
  De entree van de beurs kost €3 voor iedereen ouder dan 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Een verkoopplek kost ook geld. Op de website van de beurs kan je tickets kopen.

Kledingbeurzen in Zuid-Holland

Kledingbeurzen in Zeeland

Kledingbeurzen in Noord-Brabant

 • 26 maart 2023 in Den Bosch: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Maaspoort, Den Bosch.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 26 maart 2023 is de eerstvolgende beurs in Noord-Brabant.
  Let op: bij Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 29 en 30 april 2023 in Eindhoven: vintage kledingbeurs, kilosale. De vintage kledingbeurs vindt plaats in The New Block, Kastanjelaan 300 in Eindhoven. Op zaterdag 29 april ben je welkom van 11:00 tot 18:00 uur en op zondag 30 april vindt de kledingbeurs plaats van 11:00 tot 17:00 uur.
  Een kilo vintage kleding kost je €20 op deze beurs en de kledingbeurs zelf is ook al een feest om mee te maken. Er wordt muziek gedraaid, je kan er eten, drinken, dansen en arcade games spelen. Ook kan je gratis kleding winnen met spijkerbroekhangen!
  Let op: een ticket voor deze kledingbeurs kost je €2 p.p.
 • 5 en 6 mei 2023 in Eindhoven: Vinokilo vintage kilo sale kledingbeurs. Je bent welkom op deze kledingbeurs op 5 mei plaats van 13:00 tot 20:00 uur en op 6 mei van 10:00 tot 18:00 uur. De kledingbeurs vindt plaats in de Klokgebouw Cultuurhallen, Klokgebouw 50 in Eindhoven. Er zijn beperkt gratis toegangskaartjes beschikbaar. Als er geen gratis kaartjes meer beschikbaar zijn betaal je €3,60 per kaartje. Het wordt aangeraden je toegangskaartjes vooraf via de website te bestellen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
 • 5 en 6 augustus 2023 in Breda: vintage kledingbeurs, kilosale. De vintage kledingbeurs vindt plaats aan Veilingkade 12 in Breda. Op zaterdag 5 augustus ben je welkom van 11:00 tot 18:00 uur en op zondag 6 augustus vindt de kledingbeurs plaats van 11:00 tot 17:00 uur.
  Een kilo vintage kleding kost je €20 op deze beurs en de kledingbeurs zelf is ook al een feest om mee te maken. Er wordt muziek gedraaid, je kan er eten, drinken, dansen en arcade games spelen.
  Let op: een ticket voor deze kledingbeurs kost je €2 p.p.
 • 4, 5 en 6 augustus 2023 in Liessel: dames kledingbeurs / garage sale. Van 13:00 tot 17:00 uur vindt je deze sale aan de Eikenlaan 10 in Liessel. Er wordt nieuwe en tweedehands kleding verkocht. De kleding varieert van designer en merkkleding tot goedkopere merken en van maat XS tot XL. Ook kan je hier tassen, schoenen en sieraden scoren en er is een paskamer aanwezig.
 • 10 september 2023 in Someren: dames- en tiener kledingbeurs. De beurs vindt plaats van 10:30 tot 13:00 uur in Gemeenschapshuis de Einder in Someren-Eind. Je vindt hier kleding vanaf maat XS, maar ook schoenen, tassen en accessoires.
  Entree kost €1. Er zijn paskamers aanwezig
  Let op: op deze kledingbeurs dien je contant te betalen!
 • 16 september 2023 in Oosterhout: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 8:30 tot 12:00 uur in Activiteitencentrum De Slotjes aan Slotjesveld 15 te Oosterhout. Op de beurs kan je gebruikte, goed verzorgde winterkleding van maat 86 t/m 176, pubermaten XS, S en M, fietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, buggy’s, campingbedjes, speelgoed, skelters, puzzels, gezelschapsspellen, Lego, Playmobil, keukentjes, DVD ‘s, games, (voorlees)boeken, knutselspullen, etc. tegen aantrekkelijke prijzen kopen.
  Let op: Het is niet toegestaan grote tassen, zoals boodschappentassen e.d. tijdens de beurs mee naar binnen te nemen. In verband met de brandveiligheid mogen er op last van de brandweer geen kinderwagens of buggy’s naar binnen. 
 • 17 september 2023 in Den Bosch: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Maaspoort, Den Bosch.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 17 september 2023 is de eerstvolgende beurs in Noord-Brabant.
  Let op: bij Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 1 oktober 2023 in Aarle-rixtel: tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs. Van 11:00 tot 14:00 uur vindt je deze beurs in sporthal de Dreef, De Duivenakker 76 in Aarle-rixtel. Naast speelgoed en kinderkleding vindt je hier ook andere producten voor kinderen, zoals autostoeltjes en boeken.
 • 1 oktober 2023 in Den dungen: meiden- en dames kledingbeurs. De beurs vindt plaats van 11:00 tot 15:00 uur in Litserborg, Litserstraat 2 in Den Dungen. Je vindt hier o.a. kleding, schoenen, tassen en sjaals voor dames en meiden.
 • 4 oktober 2023 in Gemert: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats vanaf 20:00 uur in Cultuurhuis De Eendracht, St.-Annastraat 60 in Gemert.
 • 7 oktober 2023 in Mierlo: kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats van 9:30 tot 13:00 uur bij “De Veiling”, Loeswijk 41 te Mierlo. Je vindt hier kinderkleding van maat 50 t/m 176. Toegang en parkeren zijn gratis.
 • 29 oktober 2023 in Valkenswaard: speelgoedbeurs en kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in Sporthal de belleman, Bruninckxdal 2 in Valkenswaard.
 • 29 oktober 2023 in Helmond: tweedehands kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur in Wijkhuis De Fonkel aan Prins Karelstraat 123 in Helmond.

Kledingbeurzen in Utrecht

Kledingbeurzen in Flevoland

Kledingbeurzen in Friesland

 • 1 april 2023 in De Westereen: kinderkleding- en speelgoedbeurs By Buuf. Van 10:00 tot 13:00 uur kan je op deze beurs tweedehands kinderkleding en speelgoed shoppen. Dit jaar is de beurs extra feestelijk aangekleed met o.a. een springkussen voor de kinderen omdat de beurs al voor de 16e keer wordt georganiseerd!
  De beurs vindt plaats bij Badhus aan Sportloane 2b, De Westereen.
 • 15 april 2023 in Joure: kinderkledingbeurs. Van 13:00 tot 16:00 uur vind je hier allerlei tweedehands én nieuwe kinderkleding. De beurs vindt plaats in partycentrum ’t Haske in Joure.
 • 7 oktober 2023 in Bitgummole: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. Deze beurs vindt plaats van 9:30 tot 12:00 uur in De Molewjuk, J.H. van Aismawei 19 in Bitgummole. Je vindt hier kinderkleding van maat 86 t/m 176, sportkleding, verkleedkleding, schoentjes en allerlei speelgoed en zelfs fietsjes.

Kledingbeurzen in Drenthe

Kledingbeurzen in Overijssel

Kledingbeurzen in Groningen

Kledingbeurzen in Gelderland

 • 7-28 februari 2023 in Eerbeek: 50% korting op winterkleding. Stichting Kinderkledingbeurs in Eerbeek opent haar deuren op 7 februari en biedt gedurende heel februari 50% korting op winterkleding. Zomerkleding kan ook direct worden ingeleverd. De winkel is open van 12:00 tot 16:00 uur aan Oranje nassauplein 23 in Eerbeek.
 • 11 februari in Bemmel: kinderkleding- en speelgoedbeurs. De beurs is van 9:00 tot 11:30 uur in de OBC Bemmel, De Essenpas.
 • 18 maart in Rheden: vintage kledingbeurs de Inloopkast. Op deze kledingbeurs vind je vintage dameskleding en herenkleding. De beurs vindt plaats van 10:30 tot 14:00 uur in het Dorpshuis Rheden (Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden).
 • 19 maart in Groesbeek: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. Deze beurs vindt plaats van 9:00 tot 12:30 uur in sportcomplex Heuvelland, Ambachtsweg 8 in Groesbeek.
  Let op: entree tot de beurs kost €2. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
 • 25 maart 2023 in Elst: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. Op deze beurs vind je tweedehands speelgoed en kinderkleding van maat 92 tot en met maat S. De beurs vindt plaats van 9:00 tot 11:30 uur in het Westeraam, auditorium 6 te Elst.
  Houd rekening met een entreeprijs van €1 en 15% bovenop de vernoemde verkoopprijs op de producten die je koopt. Je kan alleen contant betalen en kinderen onder 17 jaar kunnen niet mee naar binnen.
 • 31 maart – 1 april in Bennekom: kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats op vrijdag 31 maart van 19:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 1 april van 09:00 tot 13:00 uur. De beurslocatie: “De Brink” in Bennekom (parkeren aan de Krulweg. Ingang aan de Brinkstraat).
  Let op: je betaalt op deze beurs alleen met bankoverschrijving, dus zorg dat je kan internetbankieren!
 • 1 april 2023 in Nijkerk: baby- en kinderkledingbeurs Hippe Bengeltjes. Op deze beurs vindt je baby- en kinderkleding van mooie merken, zoals Z8, Noppies, Name It en B.nosy in maten 74 t/m 152.
  De beurs vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur in het Paashuis aan de  Goudenregenlaan 1 in Nijkerk.
  Als je zelf graag kleding wil inbrengen om op de beurs te laten verkopen, zorg dan dat je deze vóór 18 maart hebt langsgebracht bij de Platanenlaan 21. Kijk voor meer informatie hierover op de website.
 • 16 april 2023 in Zutphen: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Hanzehal, Zutphen.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 16 april 2023 is de eerstvolgende beurs in Gelderland.
  Let op: bij Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.
 • 16 april 2023 in Culemborg: kinderkleding- en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 13:00 uur in sporthal Parijsch in Culemborg.
  Je vindt hier tweedehands speelgoed, (kinder)kleding vanaf maat 56 t/m maat L en baby artikelen.
 • 13 en 14 mei 2023 in Nijmegen: Vinokilo vintage kilo sale kledingbeurs. Je bent welkom op deze kledingbeurs op 13 mei plaats van 13:00 tot 20:00 uur en op 14 mei van 10:00 tot 18:00 uur. De kledingbeurs vindt plaats in de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen. Er zijn beperkt gratis toegangskaartjes beschikbaar. Als er geen gratis kaartjes meer beschikbaar zijn betaal je €3,60 per kaartje. Het wordt aangeraden je toegangskaartjes vooraf via de website te bestellen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
 • 14 en 15 september 2023 in Putten: tweedehands kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats op donderdag 14 september van 19:00 tot 21:00 uur en op vrijdag 15 september van 9:00 tot 11:00 uur en 19:00 tot 20:00 uur in de Hersteld Hervormd Kerk, Henslare 2 in Putten.
  Je vindt hier tweedehands kinderkleding van maat 50 t/m 176 en tienerkleding.
 • 16 september 2023 in Arnhem: tweedehands kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats van 13:30 tot 16:00 uur in het schoolgebouw van EBS De Rank, Pythagorasstraat 9 in Arnhem.
  Op deze beurs vind je kinderkleding van maat 74 t/m 182, maar ook verkleedkleding, pyjama’s, sport en wintersport kleding, outdoor kleding, schoenen en accessoires voor kinderen. De toegang is, zoals bij de meeste kledingbeurzen, gratis.
  Let op: bij de kassa betaal je 10% bovenop de prijs voor de organisatie om de kosten van het organiseren te dekken.
  Let op: de vrije inloop is vanaf 14:00 uur mits het maximale aantal bezoekers nog niet is bereikt. Als je al vanaf 13:30 uur wil komen shoppen op deze kledingbeurs boek dan vooraf een gratis toegangskaartje.
 • 17 september 2023 in Groesbeek: kledingbeurs Hebbes. De beurs wordt van 09.00 uur tot 12.30 uur gehouden in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek. Stichting Hebbes steunt een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen.
  Let op: De entree bedraagt €2,- en kinderen hebben t/m 11 jaar gratis toegang.
  Er is een heleboel leuke en mooie tweede hands najaars- en winterkleding te vinden voor alle leeftijden, dus van baby’s tot tieners. Ook wordt er divers tweede hands (buiten)speelgoed te koop aangeboden.
 • 29 september 2023 in Apeldoorn: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur in het gebouw van GKV De Voorhof, aan de Gijsbrechtgaarde in Apeldoorn.
  Je vindt hier tweedehands speelgoed, (kinder)kleding vanaf maat 56 t/m maat L en baby artikelen.
 • 29 september 2023 in Wageningen: tweedehands kinderkledingbeurs. De beurs vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur in de Gereformeerde Kerk de Wagenburcht, Kastanjeweg 2 in Wageningen.
  Je vindt hier tweedehands kinderkleding vanaf maat 68 t/m 164.
 • 30 september 2023 in Millingen a/d Rijn: Speelgoed- en kinderkledingbeurs. De beurs wordt gehouden van 10:00 tot 12:00 uur in Sporthal de Duffelt, ‘t Genske 10, Millingen a/d Rijn. De beurs vormt de belangrijkste bron van inkomsten voor de Stichting Beurs voor een kind.
  Je vindt hier najaars- en winterkleding voor kinderen van 0 tot 18 jaar.
 • 6 en 7 oktober 2023 in Bennekom: kinderkledingbeurs Bennekomse schatten. De beurs vindt plaats op vrijdag 6 oktober van 19:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 7 oktober van 09:00 tot 13:00 uur. De beurslocatie: “De Brink” in Bennekom (parkeren aan de Krulweg. Ingang aan de Brinkstraat).
  Let op: je betaalt op deze beurs alleen met bankoverschrijving, dus zorg dat je kan internetbankieren!
  Op de vrijdag kan je niet met kinderwagen of buggy naar binnen. Op de zaterdag kan dit wel.
 • 7 oktober 2023 in Nijmegen Noord: kinderkleding, speelgoed en babyartikelenmarkt. Deze markt wordt 2 keer per jaar georganiseerd; in maart en oktober, van 10 – 12 uur. De inbreng en de verkoop vindt plaats in de gymzaal van voorzieningenhart “De Klif”, Pijlpuntstraat 1, 6515 DJ Nijmegen Noord.
  Je vindt hier speelgoed en kleding van maat 86 t/m 164 of XS.
 • 7 oktober 2023 in Wageningen: tweedehands speelgoedbeurs en kinderkledingbeurs. Deze beurs vindt plaats van 9:30 tot 12:00 uur in het gebouw van de Nijenoordschool en de Johan Frisoschool.
  Je vindt hier speelgoed en nette tweedehands kinderkleding in maat 92 t/m 176.
  Let op: van 9:30 tot 11:00 uur kan je alleen de beursvloer op met een gereserveerd tijdslot. Van 11:00 tot 12:00 uur is er vrije inloop.
 • 7 oktober 2023 in Ooij: Speelgoed en Kledingbeurs. De beurs is van 10:00 tot 12:00 uur in basisschool Op Weg, Beatrixstraat 55, Ooij.
  Je vindt hier speelgoed, kinderkleding en kleding in volwassenmaten. Houd de Facebookgroep in de gaten om te zien wat er zoal te koop wordt aangeboden.
  Let op: Buggy’s en wandelwagens zijn vanwege brandveiligheid niet toegestaan. Betaling alleen in contant geld mogelijk.
 • 22 oktober 2023 in Zutphen: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in de Hanzehal, Zutphen.
  Je vindt hier kleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  Kinderbeurs XXL biedt op verschillende momenten in het jaar en op verschillende locaties door Nederland kinderkleding- en speelgoedbeurzen aan. Op 22 oktober 2023 is de eerstvolgende beurs in Gelderland.
  Let op: bij Kinderbeurs XXL vind je niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe spullen.
  Ook goed om te weten: deze beurs kan je niet gratis bezoeken. Een entreeticket kost €3 als je deze vooraf online besteld en €4 aan de kassa op de dag zelf.

Kledingbeurzen in Limburg

 • 6 t/m 8 februari 2023 in Stein: tweedehands kledingbeurs. Op deze beurs vind je dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Elke dag vindt de beurs plaats van 10:00 tot 18 uur aan de Peldenstraat 6 in Stein.
  Je betaalt per kilo kleding.
 • 29 en 30 juli 2023 in Venlo: vintage kledingbeurs, kilosale. De vintage kledingbeurs vindt plaats in het skatepark in Venlo (Kraanvogelstraat 38 in Venlo). Op zaterdag 29 juli ben je welkom van 11:00 tot 18:00 uur en op zondag 30 juli vindt de kledingbeurs plaats van 11:00 tot 17:00 uur.
  Een kilo vintage kleding kost je €20 op deze beurs en de kledingbeurs zelf is ook al een feest om mee te maken. Er wordt muziek gedraaid, je kan er eten, drinken, dansen en arcade games spelen. Ook kan je gratis kleding winnen met spijkerbroekhangen!
  Let op: een ticket voor deze kledingbeurs kost je €2 p.p.
 • 23 september 2023 in Sint Joost: kinderkledingbeurs en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats van 13:00 tot 15:00 uur in het Patronaat (naast de kerk) in St. Joost.

Meer lezen?

Berichten gemaakt 22

18 gedachten over “Overzicht van alle (kinder)kledingbeurzen in 2023

 1. Wil je deze beurs nog toevoegen?

  By Buuf een grote kinderkleding- en speelgoedbeurs
  Gratis toegang, uitstekend verzorgd, ruim van opzet en een zeer ervaren team van enthousiaste vrijwilligers. Zaterdag 1 april staat er van 10.00 – 13.00 uur een verkoopochtend van kinderkleding- en speelgoedbeurs By Buuf gepland in De Westereen. Het is inmiddels de tiende keer en dat dat een jubileum is zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De dag zal een éxtra feestelijk tintje krijgen met een springkussen voor de kinderen.
  Locatie :
  Badhus
  Sportloane 2b De Westereen

  1. Hoi Simone,

   Yes, doen we. Bedankt voor de aanvulling! Het klinkt inderdaad als een hele leuke beurs. Veel plezier alvast met de voorbereidingen weer!

 2. Zou je deze kledingbeurs willen toevoegen?

  Wij verkopen tweedehands baby-& kinderkleding van merken zoals Z8, B.nosy, Name It en Noppies. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij kleding in de maten 74 t/m 152.

  Zaterdag 1 April organiseren wij een kledingbeurs in het Paashuis aan de  Goudenregenlaan 1 in Nijkerk. Je bent tussen 10:00 en 15:00 uur van harte welkom om lekker rond te snuffelen!🤩

  Je kunt bij ons kleding kopen maar ook jouw kleding inbrengen om te laten verkopen.
  Breng je jouw kleding voor 18 Maart in op de Platanenlaan 21(opsturen naar ons kan ook wij vergoeden de verzendkosten) dan word het op de kledingbeurs aangeboden – dus meer kans om jouw kleding te verkopen.
  Uiteraard verdien jij hier ook wat aan, namelijk 40% van de verkoopprijs (voor het merk Z8 verdien jij zelfs 50%)

  Hippe Bengeltjes
  Platanenlaan 21
  3862GA Nijkerk
  Tel: 06 235 979 61
  http://www.hippe-bengeltjes.nl
  info@hippe-bengeltjes.nl

 3. Dames- en kinderkledingbeurs Westerhaar. Zaterdag 8 april in Kulturhus de Klaampe. Gecombineerd met een lentefair.

 4. Bij restory.nl kun je ook het hele jaar tweedehands kinderkleding shoppen (0 t/m 10 jaar). Ook kun je eenvoudig kleding inleveren (je stuurt het eenvoudig op en je ontvangt 40% wanneer een items is verkocht). Wellicht sluit het mooi aan bij je lijstje 🙂

  Groeten, Veerle

 5. Wil je deze beurs toevoegen.
  Op zaterdag 16 september is er van 8.30 tot 11.30 uur een mooie, tweedehands kinder-, dames- en heren kledingbeurs in alle maten en ook klein speelgoed in het St Josephgebouw, Heiliglevenstraat 4 te Montfoort.
  Je kunt ook zelf je kleding inbrengen (vraag daarvoor een inschrijfnummer aan via de website http://www.kinderkledingbeursmontfoort.nl). Na het ontvangen van het inschrijfnummer, kun je de kleding op vrijdag 15 september inleveren in het St. Josephgebouw tussen 10.00-11.00 uur, 13.30-14.30 uur en 19.00 – 20. 00 uur.
  Alvast bedankt. Marian

  1. Beste Marian,
   Leuk dat je deze kledingbeurs met ons deelt! We hebben de beurs zojuist toegevoegd.
   Groet,
   Lisette & Madeleen

 6. 7 oktober 2023 kinderkleding en speelgoedbeurs Wageningen Noord West. De beurs is open voor iedereen die op zoek is naar nog nette tweedehands kleding (maat 92 t/m 176) en speelgoed.
  Het gebouw van de Nijenoordschool en de Johan Frisoschool omgebouwd tot grote beursvloer. Op zaterdagochtend tussen 9:30 en 12:00 zijn alle kopers welkom! Van 9.30 tot 11.00 alleen met gereserveerd tijdslot.

 7. Onze kinderkledingbeurs in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd is op zaterdag 16 september 2023. Van 14:00-15:00 uur vrije inloop (vanaf 13:30 uur met vooraf geboekt toegangskaartje). Naast kinderkleding maat 74 t/m 182 zijn er ook verkleedkleren, pyjama’s, (winter)sport- en outdoor-kleding, kinderschoenen en -laarzen te koop en winterse accessoires zoals mutsen, dassen en handschoenen. De toegang is gratis. Je betaalt bij de kassa 10% extra voor onze onkosten (zaalhuur, materialen en eten/drinken voor de vrijwilligers die deze beurs mogelijk maken). Bij voorkeur pinnen.

 8. De gezelligste beurs van de provincie Groningen wordt op vrijdag 6 oktober georganiseerd in Wijkcentrum de Kern, Rembrandtlaan 72A. Van 19.00-21.00 uur
  De beurs bestaat 20 jaar en dat gaan we vieren met leuke acties. Zo zal er o.a. voor de bezoekers een enveloppenactie zijn, waarbij de eerste 50 bezoekers kans maken op shoptegoed of een Goodiebag,

  Ruim 55 standhouders zullen hun artikelen aanbieden.
  Gratis entree
  Gratis parkeren

  Meer info? –> kledingspeelgoedbeurs@ziggo.nl

 9. Voor kledingbeursliefhebbers in Friesland: op zaterdag 7 oktober organiseren wij voor de 20e keer de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole. Deze najaarseditie is van 9.30 – 12.00 uur in De Molewjuk, J.H. van Aismawei 19 in Bitgummole (Beetgumermolen). De toegang is gratis.
  Naast herfst-/winterkleding in de maten 86 t/m 176 , vind je op de beurs ook speelgoed, sportkleding, fietsjes, babyspullen, schoeisel, verkleedkleding, beddengoed en nog veel meer andere kinderspullen.

  De opbrengst is voor stichting LeFF. Deze stichting heeft als doel het verbeteren van onderwijs-, werk- en sociaaleconomische omstandigheden van kinderen en volwassenen in achterstandssituaties op Java.

 10. VRIJDAG 6 OKTOBER, 2E HANDS KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS HOOGEZAND
  IN WIJKCENTRUM DE KERN, REMBRANDTLAAN 72 A

  Deze gezelligste beurs van de provincie Groningen viert een jubileum: 20 jaar geleden werd hij voor het eerst georganiseerd.

  Deze beurs staat vol acties; o.a. een enveloppenactie voor bezoekers, waarbij zij kans maken op shoptegoed of een goodiebag.

  Tijdens beurs wisselen kleding en speelgoed van eigenaar. Van baby maatjes tot kleine heren- en dames maten.
  Op 6 oktober zullen er in 3 zalen en in gangen ruim 55 standhouders najaars artikelen aanbieden.

  Vind jij het op deze beurs?

  Gratis entree en gratis parkeren.

  Tijden
  Vr 6 oktober 2023 19:00 uur tot 21:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven